Wat identim doet…

identim en haar partners begrijpen dat u niet altijd de tijd, het geld en kennis heeft om grafische projecten zelf aan te pakken. Of het nou gaat om een nieuwe huisstijl, animatie of bijvoorbeeld drukwerk, wij bieden het platform om u te ontzorgen met de juiste combinatie van expertise. Geen overbodige diensten, maar wel de noodzakelijke voor uw vraag. En altijd zo scherp mogelijk geprijsd en binnen de overeengekomen termijn geleverd. Kortom: totaalproducten van a tot z, op maat, op tijd en voor echt redelijke prijzen.

Hoe identim werkt…

Opdrachten draaien voor identim en partners om de wensen van de klant, niet om ons eigen creatieve ei. identim werkt met een netwerk van partners; bewezen zelfstandig ondernemers en bedrijven, ieder expert op eigen gebied en zeer gemotiveerd! U krijgt toewijding, passie en kunde die werkelijk betaalbaar is.

ir. Tim Jacobs src=

Wie identim is…

identim ben ik, Tim Jacobs, afgestudeerd bedrijfskundige (Wageningen University) en grafisch vormgever/animator. Volgend op mijn functie als projectcoördinator werk ik sinds 2006 fulltime als zelfstandig ondernemer en ontwikkel ik onder andere huisstijlen, animaties en drukwerk. Daarbij ga ik verder dan alleen de vormgeving. Ik werk al jarenlang samen met goed op elkaar ingespeelde programmeurs, tekstschrijvers, fotografen en drukkers, waardoor ik hoogwaardige totaalproducten kan afleveren. Pluspunt is dat ik u daarmee de zorgen voor de projectbegeleiding uit handen neem.